T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / TURHAL - Alparslan Ortaokulu

Alparslan Ortaokulu

Telefon
(0356) 275 30 49
Belgegeçer
.
WEB
https://turhalalparslan.meb.k12.tr
Adres
OSMANGAZİ MAH. CUMHURİYET CAD. ALPARSLAN EK BİNA SİTESİ NO: 108 TURHAL / TOKAT
Vizyon
Her şeyin sevgi ve hoşgörü hamurunda yoğrulduğu, eğitim öğretimin temel ihtiyaç kabul edildiği, öğrencilerimize her türlü fırsatın verildiği, eğitim öğretim faaliyetlerinin tüm engellerinin kaldırıldığı, kendi kendisine yeterek bulunduğu çevreye örnek, her açıdan özenilerek bakılan ve takdir edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Alparslan Ortaokulu´nun misyonu; öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürü benimsemelerine ve yaymalarına yardımcı olmaktır. Öğrencileri kendilerine güvenen,girişimci,teknolojiyi etkili kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencilere bilgi yüklemek,bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma yöntem ve tekniklerini öğretmek, bilimsel düşünme, araştırma ve çalışma becerilerine yöneltmek, öğrencilerin kişisel ve toplumsal, araç-gereci, kaynakları ve zamanı verimli kullanmalarını, okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak. Okulumuzda; Toplumun gelişmesine katkıda bulunacak aydın ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmek. Bugün ulaşılan başarı düzeyini aşarak, mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olmak amaçlanmaktadır.
Başarılar
Öğretmen :42
Öğrenci :760
Derslik :-5
Toplantı Salonu :3
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2280
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim Öğretim.
Saatler
13.20 - 17.50
Isınma
Doğalgaz-Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Pansiyon Bilgileri
pansion yok.
Ulaşım
Turhal´a 30 km yakında bulunan Tokat Hava Alanı ile bağlantısı vardır..Tokat -Samsun - Amasya - Ankara, Tokat - Turhal - Zile - Çekerek - Yozgat -Ankara yolları üzerindedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kuzeyde Erbba ilçesi, doğuda Zile ilçesi, batıda Tokat ili, güneyde Pazar ilçesi bulunmaktadır. İlçemiz Orta Karadeniz Bölgesinin güneyindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Turhal İlçe Merkezinde olup Tokat İl Merkezine 46 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır